Produkter: A -Ø
Våtrum och tätskikt

Nu har vi ekstra fokus på vores godkendte tætlagssystemer til vådrum, for når det drejer sig om tætning af vådrum har alle håndværkere samme ønske – at spare tid. Derfor gør vi vores systemer så enkle som muligt. Enkle og ukomplicerede løsninger, som på ingen måde går på kompromis med kvaliteten.

Fælles for alle vores tætlagssystemer:
• 100% vedligeholdelsesfrie
• Ergonomiske
• Færre arbejdsgange
• Færre produkter
• Kortere tørretid
• Kræver ingen eksterne produkter

VTv10 og VTg10

Til tætning af vådrum i boliger.
Rullesystem, som giver en udmærket beskyttelse, og som har en dampmodstand på 1.500.000 s/m, hvilket er bedre en kravene ifølge branchereglerne. Kan anvendes i vådzone 2 i rum bygget af pladematerialer samt både i vådzone 1 og 2 i rum bygget af massive materialer som f.eks. beton og puds.
Systemet rulles først én gang med fugtspærre 2000K og derefter to gange med Membrane. Tørretiden er kort, og næste arbejdsgang kan hurtigt påbegyndes.

VTvF og VTgF

Foliesystem til tætning af vådrum i boliger.
Foliesystem med en dampspærreeffekt på hele 4.000.000 s/m. Ingen tørretid nødvendig ved montering. Så snart en arbejdsgang er afsluttet, kan du gå direkte videre med den næste. Plademontering kan påbegyndes 12 timer efter påsætning af folien. Kan anvendes både i vådzone 1 og 2, uanset underlag.
Folien har forskellige belægninger på de to sider. De lange fibre på bagsiden sikrer, at folien fæstnes hurtigt, og de korte fibre på forsiden gør det lettere at montere fliserne.

VTv3 og VTg1

Til større renoveringsprojekter og nybyggeri
Rullesystem specielt udviklet til store byggeprojekter, hvor mange vådrum skal tætnes på samtidig. Godkendt anvendelse af systemet kræver en specifik beregning af, hvilken dampspærreeffekt det konkrete projekt kræver, en såkaldt fugtsikkerhedsprojektering. Fugtsikkerhedsprojekteringen udføres altid for en given vægkonstruktion. Hvis dimensioner, materialevalg og andre parametre ændres, skal der foretages en ny beregning. Velkommen – du kan læse mere her!

Nye brancheregler for vådrumsarbejde med tætlagsfolie

Fra og med den 1. juli 2014 er der trådt nye branchekrav i kraft for selvtørrende forseglinger af samlinger ved anvendelse af tætlagsfolie. Derfor lancerer Bostik nu 2 nye produkter, som opfylder alle krav fra Byggkeramikrådet.
Læs mere om vores samlingsløsninger her.