Produkter: A -Ø
Labb

Et af vores vigtigste mål. Bostik World Wide har som mål at >10% af omsætningen skal komme fra innovationer lanceret inden for de seneste 36 måneder.

Vi har fire fokusområder for produktudvikling

Ergonomi: Bostik fokuserer på produkter, som giver mere skånsomme arbejdsgange.
Arbejdsmiljø: Med produkter uden kemikalier som freon og isocyanater skaber vi et mere sundt arbejdsmiljø.
Økonomi: Mange af Bostiks produkter er udviklet til at reducere omkostninger til både materiale- og tidsforbrug.
Miljø: Vi arbejder intensivt og konsekvent med at mindske miljøpåvirkningen. Bostik har gennem de seneste fire år reduceret energiforbrug og vandforbrug markant.

Innovationsstrategi

I vores produktudvikling fokuserer vi på funktionelle forbedringer såsom bedre holdbarhed, lyddæmpning, effektivitet, tætning etc. Vi søger konstant at udvikle nye anvendelsesområder for vores produkter, f.eks. ved at erstatte traditionelle mekaniske arbejdsgange med mere bæredygtige, økonomiske og miljøvenlige løsninger. En anden vigtig del af vores innovationsstrategi er sundheds- og miljøpåvirkning, f.eks. bedre ergonomi, mere miljøvenlige ingredienser, reduceret anvendelse af ikke vedvarende energikilder, øget genbrug og proaktiv fremme af teknik, som er mere sikker at anvende og ufarlig for mennesker og miljø.

I Helsingborg har vi produktionslinjer til fremstilling af vandbaseret lim, PU–fugemasse og lim, SMP–fugemasse og lim samt butyler – hotmelt og profiler. I vores udviklingsafdeling i Helsingborg foregår den centrale produktudvikling af Bostiks cementbaserede spartel, butylbaseret tætningsmasse, reaktiv lim og fugemasse (PU/SMP).