Produkter: A -Ø
100 YEARS

Bostik har over 100 års erfaring med at udvikle og producere produkter til byggebranchen, og vi fremstiller lim, fix & fuge, spartelmasse og tætning og fuge. På baggrund af vores lange erfaring har vi et særdeles godt kendskab til brugernes behov.

Hovedkontor og fabrikker

Vores nordiske/baltiske hovedkontor med produktion, R&D, centrallager og administration er samlet i Helsingborg i Sverige. Bostik Northern Europe dækker markederne i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland, Litauen og Hviderusland med ca. 150 ansatte og en omsætning på ca. 60 millioner euro årligt.
Fabrikken i Helsingborg er desuden "Operational excellence center" for PU-produktion i hele Bostik koncernen. Derudover har vi et produktionsanlæg i Malmö for cementbaserede produkter.

Bostik AB, Strandbadsvägen 22, Box 903, 251 09  Helsingborg
Tlf. 042-19 50 00, E-mail: info.se@bostik.com
Kontaktpersoner

En stærk sikkerhedskultur

Hos Bostik har vi fokus på at fastholde og videreudvikle en stærk sikkerhedskultur i virksomheden. Derfor tilbyder vi et uddannelsesprogram til alle ansatte og opfordrer til en høj sikkerhedskultur på byggearbejdspladser, hvor vores produkter anvendes. Vi analyserer hændelser og risikoobservationer og lærer på den måde af andres erfaringer.